Verhoog je energie, focus en vitaliteit met de kracht van bewuste ademhaling

Ademcoaching

Tijdens een sessie Ademcoaching ga jij de kracht van jouw ademhaling benutten om fysieke, mentale en emotionele blokkades los te laten.

Deze eeuwenoude methode stelt je in staat om spanning, stress en angst op een diep niveau los te laten, terwijl je tegelijkertijd je vitaliteit en innerlijke kracht versterkt.

Door bewust en diep te ademen, creëer je een directe verbinding met je innerlijke zelf. Je brengt zuurstof en levensenergie naar alle delen van je lichaam, waardoor je niet alleen je fysieke gezondheid verbetert, maar ook je emotionele en mentale welzijn optimaliseert.


Waarom wil jij je aanmelden voor een sessie?

Stressverlichting

Ademwerk is een effectieve methode om stress te verminderen. Door bewust te ademen, activeer je het ontspanningsrespons in je lichaam, waardoor je stressniveaus dalen en je een diep gevoel van kalmte en rust ervaart.

Emotionele balans

Ademwerk helpt je om emotionele blokkades los te laten en emotionele balans te bereiken. Het stelt je in staat om op een dieper niveau contact te maken met je emoties, ze te uiten en te integreren, waardoor je meer veerkracht en welzijn kunt ervaren.

Verbeterd energieniveau

Ademwerk stimuleert de energiestroom in je lichaam. Door ademhalingstechnieken te gebruiken, kun je je energieniveaus verhogen, vermoeidheid verminderen en een natuurlijke boost van vitaliteit ervaren.

Verbeterde mentale helderheid

Door je ademhaling te reguleren en te verdiepen, kun je je geest kalmeren en mentale helderheid bevorderen. Dit stelt je in staat om beter te focussen, je concentratie te verbeteren en heldere beslissingen te nemen.

Versterkte immuunsysteem

Diep ademhalen verbetert de zuurstoftoevoer naar je cellen en verhoogt de bloedcirculatie. Dit helpt je immuunsysteem te versterken, waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en sneller herstelt.

Verhoogd lichaamsbewustzijn

Ademwerk stimuleert een dieper bewustzijn van je lichaam. Door bewust te ademen, leer je de signalen van je lichaam beter te herkennen, waardoor je gezondere keuzes kunt maken en je lichaam beter kunt ondersteunen.

Waarom Rmote Training?

Mijn naam is Amy Schakelaar, ik ben gecertificeerd Personal Trainer, Ademcoach en NLP Trainer. Ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen om hun volledige potentieel te bereiken en een vitaal leven te leiden. 


Rmote Training heb ik  vanuit mijn passie voor beweging 3 jaar geleden opgericht, nadat ik terug kwam  van een langere periode in het buitenland. In de afgelopen 3 jaar heb ik > 125 mensen begeleid naar een vitale en actieve leefstijl. 


Bij Rmote Training geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. We luisteren naar je behoeften, begrijpen jouw unieke situatie en creëren een op maat gemaakt programma dat perfect aansluit bij jouw doelen en verlangens.

Wat kan je verwachten tijdens een sessie?

Tijdens jouw  ademsessie gaan we werken met de verbonden ademhaling, deze ademhalingstechniek staat bekend om zijn helende en transformerende eigenschappen. Tijdens je proces ga ik je stap voor stap begeleiden, zodat je je volledig kunt overgeven aan de ervaring. 


We starten met een Intake en Intentie

We beginnen met een persoonlijke intake, waarbij we luisteren naar jouw behoeften, doelen en eventuele zorgen. Op basis hiervan helpen we je een intentie voor de sessie te stellen, zodat je gericht kunt werken aan specifieke aspecten van jouw leven die je wilt verbeteren.

Introductie verbonden ademhaling

Zodra je comfortabel bent, introduceren we je in de ademhalingstechniek die we tijdens de sessie zullen gebruiken. Deze diepe, verbonden ademhaling stelt je in staat om spanningen los te laten, blokkades te doorbreken en emoties te verkennen die mogelijk onderdrukt zijn. 

Loslaten en Verwerken

Tijdens het ademen kan het zijn dat oude emoties, herinneringen of belemmerende overtuigingen naar boven komen. Het kan een diep helende ervaring zijn waarin je ruimte creëert voor positieve groei. Je kan de kracht van de adem ervaren op 4 niveaus fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel. Tijdens een sessie krijg je nooit meer aan dan dat je aankan.

Innerlijke Reflectie

Na het ademen nemen we de tijd voor innerlijke reflectie. Je krijgt de gelegenheid om jouw ervaring te delen en inzichten te verkennen die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen. Dit proces van zelfontdekking kan bijdragen aan persoonlijke groei en bewustzijn.

Verbinding en Integratie

We sluiten de sessie af met een moment van ontspanning en verbinding. Je zult wellicht een gevoel van innerlijke rust en vernieuwde energie ervaren. In totaal duurt een individuele sessie maximaal 2 uur.


"Breathwork is a dance with life's healing force, where we surrender to the flow of breath and allow the universe's natural healing power to flow through us"

1:1 Ademcoaching € 135,- 

De 1:1 Ademsessies kunnen zowel online als fysiek plaats vinden. Tijdens de kennismaking, zullen wij samen een bepalen hoeveel sessies wenselijk zijn.

Breathwork voor Beginners

Je hebt van ademwerk gehoord en bent super nieuwsgierig en tegelijkertijd vind je het ook spannend en heb je geen idee wat je kan verwachten? 

I've got your back, in deze online cursus deel ik alle ins en outs over ademwerk

Ademcirkel € 27.50 - € 66

Een ademcirkel is een groepssessie waarbij je tegelijk met anderen verbonden gaat ademen. Tijdens een cirkel ervaar je de groeps- energie en dynamiek.  Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de kracht van adem.