De Pre-Sale is begonnen!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Breathwork voor Beginners

Leer binnen 1,5 uur alles wat jij wilt weten voordat jij een Breathwork sessie hebt

Als Ambitieuze vrouw heb je een berg aan verantwoordelijkheden

Hierdoor voel jij je regelmatig overweldigd en ervaar jij regelmatig stress. Door de drukte kom jij weinig toe aan jou, omdat je immers alle ballen hoog moet houden. Je hebt al aan de nodige zelfontwikkeling gedaan en je weet donders goed wanneer jij jouw grenzen overschrijd, en je doet het toch. Tegen beter weten in...


Je hebt weleens van ademwerk gehoord, en je weet dat dit  jou kan helpen. Maar toch is er nog iets wat je tegen houdt. Teveel verschillende ademhalingstechnieken, waardoor je de draad al kwijt bent voordat je bent begonnen. En je hebt wel eens geGoogled, maar jeetje wat is er veel info te vinden. Je hebt echt geen tijd om hier verder in te duiken.


En dan heb ik het nog niet over social media, waar jij regelmatig schreeuwende en huilende mensen op een matje ziet liggen. Alleen het beeld al maakt je erg nerveus. Misschien is het toch niets voor jou, dit ziet er super intens uit. Maar dan zie je een review van iemand voorbij komen die verteld dat ze een levens veranderende transformaties heeft ondergaan, alleen maar met ademwerk. En denkt, ik wil dit toch wel eens uit proberen.


Maar als kers op de taart, krijg je ook allerlei vage (lichamelijk) klachten. Zoals last van je onderrug, je slaapt slecht, je hebt ineens last van spanningshoofdpijn, spierspanning in je nek en schouders, weinig energie enzovoorts.


Herkenbaar? Lees dan verder

Je bent erg toe aan:

Het vinden van balans tussen in jezelf als voor werk en privé.
Het oplossen van je emotionele blokkades, zodat jij je volledige potentieel benut.
Self-care, door al je doelen en verantwoordelijkheden kom je niet echt toe aan jezelf.
Om een nog diepere verbinding te voelen met jezelf, waardoor jij oude wonden kan helen en je emotioneel veerkrachtiger wordt.
Praktische en waardevolle informatie, zodat je kan bepalen of ademwerk iets is wat bij je past en vooral welke vorm van ademwerk jij verder wilt gaan ontdekken.

Review

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Barbara heeft het volgende ervaren tijdens een Ademsessie:
Het begon al goed met het ontvangst. De sfeer in het pand was super relaxed en Amy stond al klaar met een lekker kopje thee en een heerlijke mat om op te liggen met de bijbehorende warme kleedjes. Na een kort voorstel rondje zijn we gelijk gestart met de ademcirkel. Dit was ruim een uur onder begeleiding van Amy. De begeleiding gebeurde met professionaliteit en inlevingsvermogen. Aan het eind was er ruimte om ervaringen te delen met de groep, als daar behoefte aan was, onder het genot van een kopje thee en wat lekkers.
Tijdens de sessie merkte ik dat mijn geblokkeerde energie weer vrij kon gaan stromen. Een echte aanrader om even tot jezelf te komen en oude trauma’s los te laten, en dit allemaal zonder er een woord erover te zeggen. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
€ 79,-

Breathwork voor Beginners

Ben jij er klaar voor om nieuwe energie in te ademen?

Met onze cursus Breathwork voor Beginners, leer je de theorie achter Ademwerk. Zodat je vol vertrouwen kunt beslissen of het de juiste aanpak is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt

Weet jij of Ademwerk iets voor je is

Door de theorie te leren over Ademwerk, heb jij na het volgen van deze cursus een duidelijk beeld over Ademwerk en weet jij wat het voor jou kan betekenen.

Tools voor directe stress vermindering

Door deze oefeningen kalmeer je vrijwel direct jouw centraal zenuwstelsel, waardoor je meer ontspanning ervaart in stressvolle situaties.

Weet jij jouw innerlijke kracht te activeren

Je weet hoe je jouw adem inzet om diep te verbinden met jezelf en hoe je de regie kan terug pakken met Ademwerk

In de cursus krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Waarom is Ademwerk je geheime superpower?
 • Wat is Ademwerk?
 • Wat is de wetenschap achter Ademwerk?
 • Hoe ziet een ademsessie eruit?
 • Wat is een Ademcirkel?
 • Wat kan je ervaren tijdens een ademsessie?
 • Wat zijn de voordelen van ademwerk?
 • Welke contra indicaties er zijn en waarom.
 • Als bonus krijg je krachtige en praktische tools, die jij direct kan topassen in de praktijk

Ik ben Amy

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om hun geheime super power te ontwikkelen, en in mijn optiek is dit Ademwerk.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben een voorstander van werken aan een gezonde mindset. Ik ben niet voor niets NLP Trainer. Maar gezien het feit dat 95% van ons gedrag op onbewust niveau is, vind ik het zo ontzettend krachtig om Ademwerk te gebruiken. Je hoofd vergeet dingen, op zich logisch omdat je 2 miljoen prikkels per seconde binnenkracht. Het is daarom een logisch gevolg dat we niet alles op slaan en de hele dag aan het filteren zijn, ons lichaam daarentegen onthoudt alles. Van onverwerkte (jeugd) trauma's tot schrik reacties. Je lichaam slaat werkelijk waar alles op, en staat daarom dus continue onder stress. En als we deze stress niet verwerken blijft het maar stapelen, stapelen en stapelen tot je een burn-out hebt.


Deze cursus heb ik gemaakt om verschillende redenen. Toen ik begon met Ademwerk ging ik all-in , wat betekend dat ik weinig info had voordat ik met de opleiding begon. Doordat ik zo ontzettend diep kon gaan in mijn sessies, sloeg ik vaak essentiële info minder op, omdat ik zo onder de indruk was van de kracht van adem. Ik had dus graag voordat ik een adem traject inging deze informatie geweten. 


Ten tweede krijg ik van mijn Adem Avonturiers regelmatig vragen over de theorie, en wetenschappelijk onderbouwde feitjes. Deze vragen beantwoord ik met alle liefde en ik merk dat ik hier tijdens 1:1 sessies en cirkels veel tijd aan besteed. Dus om jouw ademervaring langer te laten duren, kan je je dus al voorbereiden met deze cursus.


Ik ben gecertificeerd Ademcoach en ik heb al veel mensen mogen begeleiden in een kort tijdbestek. Daarnaast ben ik NLP Trainer, waardoor ik een unieke kijk heb door mind en body met elkaar te verbinden.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Onze unieke cursus, 'Ademwerk voor Beginners', is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij - drukbezette, nieuwsgierige vrouwen die nog geen tijd hebben gevonden voor een Ademsessie. Maar weet je wat? Dat is precies waarom deze cursus perfect bij jou past!


 • Ben je een ambitieuze vrouw die actief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling?
 • Voel je je nieuwsgierig naar krachtige methoden voor emotionele heling en groei?
 • Wil je jouw welzijn en innerlijke balans naar een hoger niveau tillen?
 • Heb je weinig tijd, maar verlang je naar effectieve tools voor persoonlijke groei?
 • Zoek je naar een betrouwbare en toegankelijke introductie in ademwerk?
 • Verlang je naar een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen?
 • Wil je emotionele blokkades doorbreken en meer rust in je leven vinden?
 • Ben je bereid om jezelf te empoweren en verandering te omarmen?
 • Sta je open voor nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden voor zelfontwikkeling?
 • Wil je de kracht van je ademhaling gebruiken voor transformatie en healing?


Als jij jezelf herkent in een of meer van bovenstaande punten, dan is onze cursus "Ademwerk voor Beginners" speciaal voor jou ontworpen! Ontdek hoe je ademwerk kunt gebruiken als een krachtige tool voor innerlijke groei, emotionele heling en zelf empowerment - zelfs met een drukke agenda. Sluit je aan bij onze community van ambitieuze vrouwen en begin vandaag aan jouw reis naar welzijn en persoonlijke groei!

Zo werkt de cursus

Het is een online programma en bestaat uit video modules, ademhalingsoefeningen en toegang tot de instagram community Adem Avonturiers. 

De cursus word op Zaterdag 2 September gelanceerd. Je krijgt dan toegang tot de video modules.

In de community Adem Avonturiers kan je al je vragen stellen over Ademwerk en de cursus. Als je deze ronde instapt hoor jij bij de Allereerste groep, dit betekent dat jij deze cursus voor de laagste instapprijs krijgt. 

Waarom wil jij nu instappen?

 • Laagste prijs ooit
 • Een instagram community waar jij al je vragen kan stellen
 • Extra Ademoefeningen die je direct kan toepassen